Tuesday, May 14, 2013

Update laju-laju

Assalamualaikum

BZ lagi hari ni, so update laju-laju....
Walaupun hari ni langsung blur, no idea, just post apa-apa jak yang aku boleh kongsi...hehe
Nampak foto yang hubby upload subuh tadi, aku kongsikan kat sini......
Agak-agak cam foto atau cam lukisan ??
Aku tak tahu camna hubby edit terus nampak cam lukisan kan....
Nak tanya korang, agak-agak foto camni boleh jual ke ??? :D


 





Update pasal en.Nuffnang pulak....
Dapat satu BE untuk bulan Mei, alhamdulillah rezeki..


Ok tu jak nak update.....hehe TaTa

12 comments:

  1. lawanya mia! skrg ni semua benda bleh jual.. cuma kena cari saluran marketing yg betul.. ;p

    ReplyDelete
  2. Cantik lah Lukisan tu Mia...
    kompom boleh jual tu....klu aku pun mau beli klu di jual...
    Tahniah...rezeki ber blog...:)

    ReplyDelete
  3. Memang betul2 cam lukisanlah mia foto tuh..pandai hubby ko touch up...

    ReplyDelete
  4. Canyiknya lukisan tu Mia...
    tahniah..Alhamdulillah rezeki..

    ReplyDelete
  5. Cantiknya. Memang nampak mcm lukisan. Cuba lah jual beb.

    ReplyDelete
  6. Cantiklah Mia... gambar dah edit ye. Tapi nampak cantik. Kalau sykt printing biasa gambar macam ini dia buat utk kalendar Mia...

    ReplyDelete
  7. salam mia….cantik gambar ni.

    ReplyDelete
  8. salam mia..salam perkenalan dari saya sue...
    cantik sgt gambar ni, sy suka...tenang je tgk :)
    jemput ke blog saya ye sihatitunikmat.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Cantik macam lukisan...tahniah yeh lebat nampaknya bonus dari Nuff

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!