Thursday, June 13, 2013

Rojak

Assalamualaikum

Hari ni rasa belah bahagi pulak nak pegi keja....
Bangun pagi tadi, pegang dahi Damia rasa cam suam-suam....cek suhu, Damia demam 37.1'c...
Terpikir2 tadi pagi nak keja ke tidak....cuti tahunan dah semakin limited...huhu betul2 dalam dilema...last2 ambik keputusan hantar Damia ke nursery sebab cek suhu berulang kali masih dalam 37.1'c gitu...bekalkan Damia ubat, masa kat nursery, pesan segala yang patut kan cikgunya....:-(

Tentang kuih cincin tu, macam ada juga yang nak order kan....ada ke ?
Harga kuih cincin, mungkin akan di post minggu depan sebab belum snap gambar segala bungkusan kuih cincin tu...huhu
Stok pulak semua kat rumah mentua....dan mama bapa mentua sekarang sedang bercuti-cutian di Bangkok, Thailand.....sponsored holiday katanya dari Herbalife...

Update sikit lagi BE...hari tu dah dapat KakaoTalk, cek2 ada 2 BE lagi yang menyinggah untuk bulan Jun ni......terima kasih Nuffnang




Ok Tata....

10 comments:

  1. harap² Damia cepat sembuh ye

    wina pun kalau anak sakit, jadi serba salah sbb keje pun penting jugak uhuhuu..

    tahniah untuk BE baru!

    ReplyDelete
  2. Semoga Damia tak melarat demamnya yer..
    wah banyaktuh kempen2 tuh..jeles..jeles...

    ReplyDelete
  3. Kurang minum air kut Mia....
    Kadang2 boleh jadi jugak.... Tahniah BE mencanak2 hehe

    ReplyDelete
  4. semoga damia cepat sembuh ye. ye la, kita rasa serba salah pulak antara anak dan kerjaya. dua2 sama pentingnya.

    tahniah dpt CPUV yg banyak!
    nuffnang baik hati lately ni. hehe

    ReplyDelete
  5. get well soon to ur daughter..
    siok nya sis dpt bnyk BE

    ReplyDelete
  6. Harap-harap Damai oklah hendaknya. Tak senang kerja kan Mia.
    Wah.. PIL jenjalan makan angin bestnya.

    ReplyDelete
  7. ingatkan entry mknn lagi :), get well soon ye damia.

    ReplyDelete
  8. Tahniah Mia for BE baru ni..
    best nya mertua jalan2 pigi Bangkok..
    Kuih Cincin?? yg dari Papar kah Mia? :)

    ReplyDelete
  9. Ingatkan u nak buh gambar rojak makan makan tadi :) Damia, get well soon dear, bila anak demam, mama pun hati tak tenang.

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!