Tuesday, June 18, 2013

Training Day !

Assalamualaikum

Selamat hari selasa....
Update laju2 sebab hari ni ada training sehari...
Training kat hotel...standardlah kan...hehe
Yang paling aku suka bila ada training maknanya ada makan.....breakfast kemudian ada tea break pastu ada lunch.....hihi buruk perangai kan.....

Ok lah apa-apa selamat bekerja dan selamat berkursus untuk aku...

13 comments:

  1. selamat pagi
    singgah baca entry jap...

    ReplyDelete
  2. selamat bertraining yer..
    heheh..ingat aku dl pun kalau kursus kat hotel dolu2 pun look forward tang makanan tuh jgk..hehe

    ReplyDelete
  3. selamat berkursus Mia...
    best ada makan free..hehe:)

    ReplyDelete
  4. Hihihi...best2... Enjoy ur training.. :D

    ReplyDelete
  5. Makan-makan-makan. Kursus sekejap aje sebagai memenuhi syarat ye Mia.

    ReplyDelete
  6. selamat bekerja dan selamat berkursus...

    ReplyDelete
  7. hehe..paling best kalo ada makan2..

    ReplyDelete
  8. Selamat berkudapan, eh sorry... bertraining. :D:D

    ReplyDelete
  9. Betul tu Mia....part kursus ni yang bestnya makan ikut time....hehe konyang le perut sehari ni

    ReplyDelete
  10. Selamat menambah ilmu dan selamat menternak lemak ☺☺

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!