Thursday, June 27, 2013

Words for today !

Assalamualaikum

Sejak kebelakangan ini, mood agak bercampur gaul (cam rojak pun ada)...masalah ? sapa yang tidak pernah ada masalah ? tipu kalau tiada kan.....tetapi apa pun masalah yang datang, terpulang kepada kita sendiri, bagaimana nak menghadapinya dan menyelesaikannya.....
Kata-kata semangat untuk diri sendiri.


Sumber : Facebook

7 comments:

  1. Kata2 semangat buat aku juga. Apa pon masalah, smoga dapat menghadapinya dgn tenang.

    ReplyDelete
  2. betul tu..sy pun sdg cuba mnjadi lbih positif dan tglkn sume bnda negatif....biar pe yg org wat pd kita, aslkn kita tau kita msih ada Allah SWT :)

    ReplyDelete
  3. Setuju...kena selalu positif ...tapi biasalah adakalanya kita tewas jugak!

    ReplyDelete
  4. Eaxctly dear, kalau tak nampak yang positif sekali pun, just pejam mata kejap and jangan terjatuh ke negative side.

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!