Tuesday, July 30, 2013

Akibat 'gatal' tangan !

Assalamualaikum

Pagi ni tak tahu apa yang kena dengan tangan aku....check blog guna hp dan tetiba tangan gatal pegi delete semua draft post dalam tu....dan akibatnya post semalam dan sebelumnya persiapan raya !, budak cengeng dan yang lain terdelete........argghhhh tensennya !!!
Pastu aku tak tahu pula cara nak dapat balik semua post tu. Hari tu pernah terdelete post dan ada kawan blogger yang ajar tapi tak berjaya.....

Sedih dan menyesal sebab tangan 'gatal' sangat. Kalau sapa2 yang tahu cara nak dapatkan balik post yang terdeleted tu, tolong bagitau yek...... :-(
Rasa sayanglah post tu semua. Baru minggu ni publish dah terpadam. Penat2 aku karang cerita dan taip, pastu tempek segala gambar. Curi masa update taip post sebab selalu sibuk......huhu
Tapi kalau tak dapat balik post tu takpalah kan. walaupun dalam hati cakap nyesalnya aku, sapa suruh tangan gatal sangat.......




Note : hilang mood nak berblog hari ni...huhu

9 comments:

  1. Kesiannya... tapi kakak rasa kalau dah delete memang tak boleh dapat baliklah Mia.

    ReplyDelete
  2. heheh..x apalah mia..jangan sedih2 ya….taip balik slow2 lau x dapat balik..pasni jangan gatal tangan da tau! eeheh

    ReplyDelete
  3. SELAMAT TENGAHARI
    ANUM BR LEPAS HBS EXAM
    SINGGAH SINI LU

    ReplyDelete
  4. alamak sygnye. rsnye x leh dapat balik dah tu. sy pun suka blogging dgn mobile je. senang kan. boleh blogging di mana mana. tu yg internet mobile cepat habis tu.

    jgn sedih2 tau.

    ReplyDelete
  5. nduk bah..aku pun ndak terrer bab2 mo cari balik ni post2 yg terdelete...huhu..
    sabor jak lah...

    ReplyDelete
  6. alahai... ini ceritanya. Memang kalau terdelete post kat blogger ni, takkan dapat balik ek? Sayang kan.

    ReplyDelete
  7. tak dapek nak nolongnya Mia sebab okje ni buta it hehe

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!