Thursday, July 18, 2013

Layan gambar ja

Assalamualaikum

Hari ni tetiba dilanda ketandusan idea so cam biasa layan jak lah gambar di bawah.....


 
Anak-anak nelayan sedang bekerja...lokasi di pelabuhan Kudat



 
Salah seorang anak murid hubby....sedang merenung masa hadapan agaknya....




Note : idea idea idea...mana nak cari....huhu

14 comments:

  1. Cantik.... tapi tak real kan Mia.... apa pulak kekdah ni hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni gambar betul okje tp telah di touch up kan :D

      Delete
  2. cantik semuanya gmbar2 tuh mia..hubby ko amek yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq....a'a hubby yg ambik semua....:-)

      Delete
  3. sgt-sgt-sgt-sgt-sgt-sgt cantik!!!!

    ReplyDelete
  4. Sana banyak lokasi indah utk dicaptured Mia.

    Mia agak-agak ketandusan idea, tepek aje gambar Damia dan dua hero Mia tu. Kakak suka aje kalau ada gambar anak-anak comel. Dia main ke, makan ke, berlari semua indah dipandang mata.

    ReplyDelete
  5. Cantik .. plg suka gmbr bwh .. ohsem .. ;)

    ReplyDelete
  6. cantik2 picture ni Mia..
    hari blur sedunia sdh mari kah? hehe:)

    ReplyDelete
  7. Cantik Kudat yea. Akak boleh cerita kat kudat. Sebab tak ramai mereka-mereka yang tahu kisah di sana.

    ReplyDelete
  8. bestnye bila dapat p kan.. hehe berapa kos ke sana ye? kalau p sna mane tmpt nak kne p dulu?

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!