Tuesday, July 16, 2013

Qaira Hijab



Assalamualaikum


Pernah beli tudung online ke ? aku memang beli online sebab rasanya harga dia lebih murah berbanding beli kat kedai tudung di luar......selalu beli online dekat Qaira Hijab.....tudungnya menepati citarasa aku gitu....simple, jenis kain yang tak mudah kusut dan tak berserabut sangat dengan segala fesyen tudung yang ada sekarang ni.....aku paling tak suka pakai tudung yang ada ropol-ropol tu, sorry buat yang menggemarinya hehe....

Minggu lalu dah order, semalam tudung dah sampai...setakat ni dah 3 kali aku berurusan dengan Qaira Hijab ni....perkhidmatannya memuaskan gitu...
Kadang-kadang dorang ada juga buat sale online....kalau nak menjenguk-jenguk tudung, mana tau ada yang berkenan boleh jak pergi Facebook dorang Qaira Hijab 




Note : Sedar tak sedar, dah seminggu kita berpuasa kan.... (^_^)


9 comments:

  1. Qaira hijab...weeeeeeee best kan beli online sis...Umi Qi suka gak beli online...testing dulu pertama...pastu kalo ok baru beli seterusnya....noted link...tenkiu lalink :)

    ReplyDelete
  2. Bgus beli on9... Qaira ni sllu juga sa masuk web nya..
    sini mahal bah Mia...
    sllu juga sa beli on9 di Chentaqaseh.com...:)

    ReplyDelete
  3. eemmm...kalau tudung atau pakaian belum pernah beli on9, kalau buku selalu...

    ReplyDelete
  4. Kakak pulak jenis tak kisah janji tudung labuh kakak suka..

    ReplyDelete
  5. wah mia cun melecun di pagi raya nnt :)

    ReplyDelete
  6. Tak pernah cuba online Mia....OKje pun kurang suka gak beli yg ropol2 ni...lagi suka yg biasa je sambil berjimat hehe..

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!