Monday, July 22, 2013

Yeh Yeh cuti sekolah !! nak raya !!


Assalamualaikum

Selamat hari isnin !! tak sedar hampir dua minggu dah kita berpuasa kan.......mood nak beraya suda datang, lebih-lebih lagi kali ni cuti sekolah bulan Ogos 2 minggu disebabkan bersambung dengan cuti raya...
Dorang Shumi dan Shamzi dah eksaited nak beraya padahal uminya pun sama.. Sabtu hari tu bawa dorang shopping baju, actually awal bulan lagi baju dorang dah beli tinggal nak cari samping dan songkok lagi. Bukan main Shumi dan Shamzi memilih samping dan songkok....Damia tumpang tengo saja sebab masih belum faham kan.....apasallah abang2 aku ni happy semacam....agaknyalah Damia cakap dalam hati kan....persiapan raya dah hampir 70% siap....sambung minggu ni lagi bershopping sebab khamis ni kan hari mendapat duit...hehe

Oklah cukuplah tu cerita pasal shopping raya.....selamat bekerja di hari isnin !!!


Ni gambaran kanak-kanak ribena yang riang gembira tu...hehe

11 comments:

  1. Tapi kakak rasa bila tiba pagi raya bila semua dah berbaju baru Damia pun akan ada rasa gembira juga Mia.. Dia pun dah pandai.

    ReplyDelete
  2. Wah ..sudah bagus mia..semangat raya berkobar2..elok jer buat persiapan awal2..taklah berebut2 ngan orang2 kalau ujung2 dkt raya nanti..

    ReplyDelete
  3. wah...gembira sakan budak2 ni kan?.. Pa'e belum cukup baju rayanya, belum sempat lagi beli..:)

    ReplyDelete
  4. cuti panjang ek?btw gambar tu sgt cantik

    ReplyDelete
  5. bila dengar lagu balik kg lagi le tak sabar skang ni

    ReplyDelete
  6. kalau nak kira persiapan, sampai takbir berkumandang baru kita rasa da cukup2 la membeli kot he3...

    ReplyDelete
  7. hepy je nampak. kite pun seronok kan nak raya. wiken ni bermula la acara buat biskut raya.

    ReplyDelete
  8. Okje tak shopping lagi pun Mia... Entah bila pun tak tau!

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!