Wednesday, August 14, 2013

7 Syawal

Assalamualaikum

Lamanya bercuti-cutian......nak bersawang sudah blog ni sebab puannya sibuk beraya...ingatkan masa cuti nak juga update sedikit tapi mood beraya amatlah lebih daripada publish post....almaklumlah setahun sekali.... :p

Belum ada apa2 idea nak tulis hari ni sebab kepala dah serabut tengo kertas2 kat atas meja.....banyaknya keja.......padan muka aku sapa suruh cuti lama2 kan huhu

Layankan sajalah gambar di bawah ni yek sementara aku ni pikir mana nak mula settlekan keja aku yang melambak tu.....


Aktiviti wajib di malam raya.........isi ketupat sambil tengo tv...hehe




Aksi 3 beradik berpurple di pagi raya....penat aku suruh dorang duduk diam2, tak juga....




Ni duit pertama Damia dapat di pagi raya......dah 'terbelah' dua olehnya....huhu





Oklah tu jak.......sambung keja TaTa !!

10 comments:

  1. selamat hari raya mia..heheh balik cuti mmg penat kan byk kerje..
    cutenyer yg 3 breadik nie pakai sedondon purple gitu

    ReplyDelete
  2. haha..ganas jgk damia nie..sampai terbelah duit..:)

    ReplyDelete
  3. selamat menyambung kerja mia... mood nak update blog memang melayang2 kan? tapi, jadi poser kat insta bukan main lagi kita...ekekeke...gurau2, jangan marah, baru jer mintak maaf raya minggu lepas... welcome back to work...

    ReplyDelete
  4. Purple lagi.. Suka sia purple.. Wah..sampai koyak duit tu,ganas betul si Damia hihihi

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Raya...Still mood Raya oo kan..heheh

    ReplyDelete
  6. hahahaha..keganasan dan keseronakan kanak-kanak di pagi raya...

    ReplyDelete
  7. OKje beli ketupat siap je mIa...sebijik 70 sen siap masak tinggal makan! haha

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!