Wednesday, August 21, 2013

Keywords pelik lagi

Assalamualaikum

Boring di tengahari check keywords Nuffnang lagi......Ternampaklah lagi keywords kat bawah tu.....hehe
Sapalah Zack yang dimaksudkan tu sampai nak sangat tahu mee apa yang dia suka makan. Drama aku untuk mu, emmm jarang tengo drama kan, tak tahu drama yang mana satu... Zack tu hero dia ke ?
Tapi kan, setahu aku, tak pernah pulak ada post aku berkenaan dengan si Zack ni ataupun drama aku untuk mu....pasal mee mungkin adalah.....huhu



12 comments:

  1. Keywaod tu bukan boleh ikut sangat Mia. Memang kadang out dari N3 yg pernah kita buat pun..

    ReplyDelete
  2. Hehehe...bukan main panjang lagi keyword ☺☺

    ReplyDelete
  3. Suka hati dorang je kan nak letak keyword apa. Macam macam

    ReplyDelete
  4. Funny pun ada..macam-macam dia orang ni...

    ReplyDelete
  5. hehe....keywords tu pun refer blog awak yeh...Oklah tu Mia maksudnya famous dah tu blog ni hehe

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!