Friday, August 23, 2013

Worldsofcolours & BE

Assalamualaikum

Salam Jumaat...Nak update lagi pasal BE (jangan muak ye dengan cerita BE, saja ja nak kongsi happy).....Bulan Ogos dapat lagi 2 BE yang baru, iklan Sanofi Lactacyd dan yang terbaru, semalam jak baru menyinggah iklan Escape Teaser....hepi tau, sebab Nuffnang tak putus2 bagi iklan....Ada 3 bulan lagi nak cash out kan, kiranya cukuplah untuk shopping mega sales bulan 12 ni kan....hehe









WORLDSOFCOLOURS.......Blog aku yang kedua ni sikit lagi nak merajuk dengan aku sebab lama tak terupdate.....hari ni baru sempat upload beberapa gambar baru....sudi-sudikanlah berkunjung yek...





Ok tu ja..... TaTa !

12 comments:

  1. Rezeki tu Mia.

    Oh.. kakak tak tahu Mia ada blog satu lagi. Nak juga tengoklah:)

    ReplyDelete
  2. salam jumaat yang indah
    singgah sini kejap..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..rezki kan mia..moga terus menjana2 income..inshaallah

    ReplyDelete
  4. Wahhh. Bestnya.
    Rezeki tak putus putus ni.
    Alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah Mia..... banyak tuuuu yg masih ongoing!

    ReplyDelete
  6. Samalah kita. Aku pon ada 6 BE tgh running.

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!