Saturday, September 28, 2013

1st Outing Mr.Hubby

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia !

Salam sabtu semua.......korang buat apa sekarang ni, mesti ada yang bersiap-siap nak keluar membawa keluarga berjalan-jalan, maklumlah gaji dah masyuuk kan. hehe

Aku memang nak keluar dengan family hari ni, memang nak ber jjcm tapi sebab utama adalah sebab nak servis cik alputih tu.....appoinment dah buat hari ni. Nasib baik Nissan buka perkhidmatan service pada hari sabtu dan ahad, tak payahlah sibuk2 nak ambil cuti kan....

Hari ni aku cite sikit pasal hubby aku ni. Semua memang dah tahu dia minat giler dengan fotografi kan. Banyak gambar-gambarnya aku dah publish kat blog ni.
Selalu dia ambik gambar sorang2 je atau semasa kami keluar berjalan-jalan. Belum pernah dia keluar dengan rakan-rakan fotografinya bersama2 snap gambar. Bukannya Hubby tak mahu tapi masa amat terhad. Hubby cuma berkomunikasi dengan dorang melalui laman Facebook.

So hari ni dalam sejarahnya Hubby berkesempatan berjumpa dengan rakan2 fotografinya yang sebelum ni hanya dikenali melalui Facebook. Awal pagi hubby dah keluar berjumpa dengan rakan-rakannya, sebab nak capture gambar di awal pagi. Moment di awal pagi sewaktu matahari baru terbit sangat menarik kata Hubby.



Antara rakan-rakan fotografi Hubby. Baru dapat bersua muka yang sebelum ini hanya bercerita tentang minat yang sama dalam laman facebook.




Antara hasil yang sempat di snap oleh Hubby tadi pagi


Dan satu lagi...



Note : Bestnya kalau boleh jumpa rakan-rakan blog pula.....:D
Extra Note : Sila klik gambar untuk lihat dengan lebih jelas......


11 comments:

  1. pemandangan sunrise memang mengagumkan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengo matahari terbit mmg menenangkan jiwa... :-)

      Delete
  2. salam hari minggu mia..
    hubby ko mmg terer lah bab fotografi nie..mmg semua foto yg diambilnya first class gitu..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam hari minggu juga ummu....
      x lah sampai 1st class ummu, biasa2 je... :-)

      Delete
  3. Omg cantik cantik nyer gambar. Kalau ada sendiri sana capture those moments memang best la kan, kit ayg tengok gambar ni jer pun dah rasa tenang. Ohhh saya lagi la kalau nak jumpa rakan blogger tak tau la bila dapatnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenang kan tengo view camtu..kalau kita dapat jumpa kan best....nak juga tengo jj yang jelita itu...hehe

      Delete
  4. Suka dgn gambar yg bawah sekali tu....cantik sangat!

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!