Sunday, September 22, 2013

Line si 'orang kuning' & BE September

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia !

Selamat pagi di hari ahad.....amacam hujung minggu korang ? aku stay di rumah je dengan anak-anak. Babanya ada kelas ganti semalam so layan tv je lah di rumah. 
Ada juga layan blog sekejap tapi paham-paham je lah line si 'orang kuning' sejak akhir-akhir ni amat tidak memuaskan hati. Lambat betul bah.....nak taip entry pun terus takda mood.....idea mencurah-curah tapi line cam kura-kura apa ke halnya...huhu (sian kura-kura juga yang disalahkan

Ada juga terpikir nak tukar ke streamyx line instead of broadband tapi masalahnya kat apartment kitaorang tinggal ni takda line telekom....ko percaya ke tidak.....heran kan...
So semua pun guna handphone kat sini.....takda telepon rumah....boleh gitu
Aku takda pulak tanya kat management tu boleh ke pasang streamyx tu semua, malas nak berurusan.
So teruskan sajalah guna broadband si 'orang kuning' ni. 
Nak tukar syarikat telekomunikasi (ambik ko komunikasi hehe) malas pula nak survey2....
So kesimpulan sebab tak tukar line adalah malas.......so redha je lah kalau line lambat cam siput b*** (sian selalu kura-kura yang kena, tukar binatang lain le kan)

Ok lupakan pasal si 'orang kuning' tu. Memandangkan hari ni tetiba line ok sikit, so update lah sedikit pasal BE. Thanks Nuffnang sebab bagi 2 BE lagi untuk bulan September ni...



Olay JAS bundle dan Ford MCA Launch (Sept).......so kalau ternampak iklan cam di atas ni, janganlah malu, janganlah segan....klik je kalau nak tahu isi didalamnya...hehe ;p




6 comments:

  1. alhamdulillah, rezeki makin bertambah nampaknya kak :)

    ReplyDelete
  2. Byk sungguh tgh ongoing tu ;)

    ReplyDelete
  3. rezki dalam berblog kan..bilalah nak dapat jugak nie..huhuh

    ReplyDelete
  4. Tahniah Mia....rezeki tu namanya Okje pakai Unifi

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!