Tuesday, September 3, 2013

Program Affiliate

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia !

Korang semua memang dah tahu kan apa itu program Affiliates. Rata-rata semua blogger pun mengikuti program ni, untuk menambahkan pendapatan katanya...

Walaupun agak susah untuk mendapatkan jualan daripada link yang korang pamerkan tu sebab terpaksa bersaing dengan bloggers2 di luar sana, tak da salahnya kan, tempek jak link dan banner tu di blog anda. Mana tahulah kan, kalau rezeki dan kena caranya boleh masyuukk juga tu. 

Blog ni ada juga mendaftar dalam program Affiliates ni. Antaranya:-















Pendaftaran untuk program affiliates ni semuanya adalah percuma. Jika ada jualan yang masuk melalui link anda, pihak penjual akan membayar komisyen seperti yang telah ditetapkan. 

Rasanya baru 2 bulan blog ni mengikuti program affiliate ni, jadi belum ada pulangan lagi. Kena sabar saja sebab ada beratus2 affiliate di luar sana. Kata orang rezeki tak ke mana kan. Tapi dah ramai refer melalui link di blog ni cuma belum ada yang berminat untuk membeli rasanya. 

Amacam korang terasa nak join program affiliate ni ? mudah sahaja, klik jak link yang ada di atas tu dan daftar......:D

9 comments:

  1. wah! bagus plak program ni kan Mia..mcm mo join juga ni..hehe..
    TQ info:)

    ReplyDelete
  2. Ohhh...baru perasanlah Mia...tak pe ke bersaing ngan Nuffnang tu Mia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya x okje sbb dah lama simpan link ni, nuffnang ttp status gliterrati dan masih dpt BE...hehe

      Delete
  3. dah join tp tak thu nak guna..haha

    ReplyDelete
  4. Salam dear..selamat petang..x salah kalau kita mencuba kan..mana tahu rezeki

    ReplyDelete
  5. Moga murah rezeki. I selalu nak buat, tapi tak buat2. hehehe

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!