Friday, September 20, 2013

Rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia !

Ingat lagi ke hari tu post tentang Menang Peraduan dumex Dugro Raya ,
Surat penebusan hadiah dah sampai semalam. Ingatkan tak ada sebab, pihak Dumex kata nak hantar minggu pertama September...tunggu lah konon tapi tak juga sampai. Dan akhirnya semalam surat dah selamat sampai ke tangan....hepi tau sebab first time dapat hadiah yang best jugalah.....kata orang rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari (^_^) 


26 comments:

  1. wah... Tahniah Mia...
    rezeki tu...dapat loket emas bintang:)

    ReplyDelete
  2. wahhhh tahniah... tahniah.... hadiah mahai tu...

    ReplyDelete
  3. tahniah mia..
    bestnyer dpt hadiah yg beribu reban tuh..pakai ker simpan nanti?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq ummu...
      Nak bagi Damia loket ni... :-)

      Delete
  4. Akhirnya...sampai jugak surat, bukti dapat loket emas hehe
    Tahniah Mia!

    ReplyDelete
  5. wah..Syukur Alhamdulillah.Rezeki...

    ReplyDelete
  6. Memang dah Allah tulis ia milik Mia akhirnya sampai juga
    Bestnya kakak tak pernah menang hadiah macam ini tau...

    ReplyDelete
  7. wow!!!!tahniah mia….so lucky of u sis dpt locket emas lg…pasni bt entry psl loket emas tu ye (yibuk nak tgk, hehe)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq.... ;D
      Harussss ada post seterusnya......hehe

      Delete

Komen seikhlas hati ... Thanks!