Friday, October 18, 2013

Minggu Exam!

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia!

Semua tajuk post bertemakan 'minggu' hehe, sila abaikan je lah

Minggu ni dan minggu depan, anak-anak aku si Shumi dan Shamzi nak exam. Harapnya dorang dapat jawab semua soalan dengan betul. Dorang ada ujian hafazan dan bacaan Al-Quran juga untuk sekolah agama, semoga mereka dapat membaca dengan lancar.

Untuk anak-anak yang hendak menduduki peperiksaan, ada doa yang ingin dikongsikan



Sumber : Image from Google


12 comments:

  1. good luck tul shumi ngan shamzi yer..

    ReplyDelete
  2. Gud luck shumi & shamzi! Rayyan sy exam nx wk..

    ReplyDelete
  3. Good luck utk mereka. Anak aku start next week.

    ReplyDelete
  4. Good Luck pd anak2 Mia... moga dpt jawan dengan cemerlang..amin! :)

    ReplyDelete
  5. Anak kakak Rabu dah start dah Mia (kertas BM 1 dan 2). Hari ini english dan science. Sambung balik Isnin dan Selasa last. Minggu depannya sekolah agama pulak..

    Kita hanya mampu mendoakan buat anak-anak..

    ReplyDelete
  6. semoga anak-anak dapat buat terbaek dlm xm... amin...

    ReplyDelete
  7. Bagus doa ibubapa kepada anak2. Semoga anak-anak dapat jawap exam dengan baik.

    ReplyDelete
  8. semoga anak - anak mia dapat menjalani peperiksaan dengan mudah ... aaamin .

    ReplyDelete
  9. Sekarang ni mmg tengah musim exam...Tapi tulah....kena paksa belajar baru nk belajar ....geram mak! Hehe

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!