Thursday, October 17, 2013

Minggu Makan Coklat!

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia!

Minggu ni makan coklat je lah......banyak dapat coklat dari rakan-rakan yang pegi Labuan hari sabtu lepas.

Actually, opis tempat aku keja ada family day untuk staff dan agent cawangan KK. Tapi aku tak dapat join sebab nak raya haji kan. Tambah-tambah lagi anak-anak takde orang nak jaga sebab stay satu malam di Labuan tu kan.
So tak dapat pegi, bukan rezeki kali ni nak ke Labuan. huhu

Tapi kan balik opis je hari ni, dapat banyak coklat. Besar2 lagi tu. Isnin lepas pun dapat coklat dari satu agent ni....belum abis makan, masih banyak baki dalam esbok.

Anak-anak aku confirm seronoklah tengo coklat bertimbun dalam esbok.....termasuklah hubby aku tu, seorang penggemar coklat tegar uuppsss bocor rahsia hehe


16 comments:

  1. erm...sedapnya suke gak makan coklat ni

    ReplyDelete
  2. My feveret too.

    Blog dah tak kena blocked lagi ke babe ☺☺

    ReplyDelete
  3. owhhhh cekelat... dap nyer...

    ReplyDelete
  4. Oh sedapnyer mia..tambah2 dpt free lak tuh..:)

    ReplyDelete
  5. uih..bestnya mia.Tu mmg bende wajib ada dlm esbok.Takde kalu rasa janggal je.Sedapnyeee

    ReplyDelete
  6. uih..bestnya mia.Tu mmg bende wajib ada dlm esbok.Takde kalu rasa janggal je.Sedapnyeee

    ReplyDelete
  7. jarang jumpa perisa 'french vanilla' tu

    ReplyDelete
  8. bess nye. Org ckp coklat Labuan murah sangat2 sbb xde tax. Btol ke?

    ReplyDelete
  9. minggu ni semua org naik berat gara2 mkn coklat! hehehe

    ReplyDelete
  10. Okj bukan penggemar coklat tapi makan le kalau dah ada hehe....nedti cepat je habiskan tu Mia

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!