Monday, November 25, 2013

JJCM Kuala Lumpur

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia!

3 hari sunyi blog ni sebab puannya sedang bercuti-cutian. Bukannya cuti apa pun, jumaat lalu company tempat aku keja ni buat Annual Dinner kat KL. Flight dan hotel free so pegi je lah...hehe

Dinner jumaat malam tu, sepatutnya sabtu tu boleh balik ke KK dah, tapi kawan-kawan sekerja ajak extend semalam sebab katanya nak JJCM dan bershopping dulu. Tapi extend, company tak tanggung lah, sendirian berhad. 

Aktiviti di KL adalah jalan-jalan cuci mata, shopping shopping dan shopping, makan makan dan makan lagi....:p


Shopping shopping dan shopping lagi sampai ternipis poket...hehe Masa pegi KL beg nipis ja, tetiba menjadi gemuk masa balik KK pulak :D


JJCM sampai sakit pinggang.....hehe



Hari ni aku cuti sebab masih mamai sebab balik KK semalam ambik flight malam. Memang dah awal2 apply cuti sebab nak rehat sehari katanya. Kaki dah lenguh sebab banyak berjalan. Nanti aku cite pasal annual dinner tu :D




Note : Kiranya nak juga jumpa kawan2 blogger yang duduk kat KL tu tapi masa tak mengizinkan...huhu

15 comments:

  1. patut lah sunyi Mia weekend ni...tiada n3...ingatkan balik kg..bestttnnya jalan2 KL smbil shopping...:)

    ReplyDelete
  2. assalam mia..
    jet leg yer..hehe..memang penat travel dhujung minggu pastuh nak kerja plak kan..apapun rest dl..
    bestnya kan company sponsor semua tambang..mmg amek kesempatan shopping lah yer..:)

    ReplyDelete
  3. Jalan2 cuci mata release tension. Hehehee

    ReplyDelete
  4. jjcm pn kekadang xberape nk cuci.sbb cuci skali beg duit hehehe

    ReplyDelete
  5. best nye makan sampai ke kl hehehe

    ReplyDelete
  6. Terapi paling bagus ni...shopping makan...shopping makan...lalalala

    ReplyDelete
  7. wahhh sampai ke KL annual dinner, gempak habis ni. Cepat la citer cepat la citer excited nak kepoci ni.

    ReplyDelete
  8. wahhh..turun semenjung ye.. nnt kita pulak ke KK.. bila nak jumpa ek?

    ReplyDelete
  9. Ohhh berjalan kat KL tak habaq...hehe...tak bawak bag tangan and the geng ke Mia?

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!