Tuesday, November 19, 2013

Kosong...Kosong...

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia!

Akhirnya pendapatan cehh pendapatan konon le, pendapatan pasif ni yang dikumpul selama setahun telah selamat dicashoutkan semalam......so tunggu sebulan lah ceknya nak datang ye.

Dulu macam tak percaya bolah dapat duit dari berblog ni tapi bila sendiri dah tengok hasilnya, rasa macam best saja.....rasa macam seronok jak..hehe



Dah jadi kosong kosong kosong semuanya B-)


Tapi kan, Nuffnang ni sekadar sampingan jak..lainlah kalau ko nak jadikan ianya sebagai pendapatan utama. Kenalah usaha dengan lebih keras lagi kan.
Bagi aku berblog sebab aku memang suka menulis, kongsi-kongsi cerita dan dapat kenal dengan ramai rakan walaupun tak pernah bersua muka.
Sangat-sangat best tau.... :D

Ok lah....nak sambung keja yang berlambak. Minggu ni aku agak ke bz an sedikit. Sorry kalau tak tersinggah 'rumah' korang yek.....nanti pelan-pelan aku datang B-)


10 comments:

  1. akhirnya sdh di kreditkan ya Mia...
    boleh lah guna utk jalan2 cuti sekolah...hehe
    berblog..tambahkan kawan mmg best...;)

    ReplyDelete
  2. congratulation sebab dah cash out..kini tibanya masa untuk menabung lagi..hehehe

    p/s: isi tabung sini..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. Salam, alhamdulillah.. ada rezeki masyukkk... duit dapat kawan dapat...

    ReplyDelete
  4. Sambil menyelam seluk pekasam gitu, sambil berblog menjana pendapatan, apa salahnya. Nnt kumpul lagi nuff banyak sampa dapt Gentel idaman tu yer :)

    ReplyDelete
  5. Wah ..alhamdulillah dah dpt cash..selamat berbelanjer yer mia, saguhati tuk diri..
    kalau nak harapkan blog tuk cari makan aku mmg takleh laa..cuma sekadar perkongsian &kurang2 dptlah aku ckp bhs bonda wpun dlm kepala jer..hehe

    ReplyDelete
  6. Okje ingat pun nak cashoutkan jugaklah Mia...bila yek....

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!