Tuesday, November 26, 2013

Makan durian di Jalan Alor

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia!

Selamat pagi.......masih lagi cerita JJCM di KL ye.
Hotel yang aku dan kawan2 stay sabtu tu di area Jalan Alor so kawasan ni lah yang aku lalu. Sangat-sangat sempit dan ramainya manusia.
Menjelang petang gerai-gerai makanan dah buka tapi aku tengok kereta masih lalu lalang lagi kat jalan ni. Memang tak kena tutup ye tempat ni untuk kenderaan bila gerai semua tu dibuka......rasanya sangat tak selesa tengok bila nampak orang ramai makan di tepi2 jalan raya dan kereta lalu lalang meninggalkan asap dan habuk....huhu


Jalan Alor petang dan di malam hari


Sempat temankan kawan aku yang sorang ni makan durian. Tengah pregnen 5 bulan, mengidam nak makan durian, layankan je lah :D

14 comments:

  1. Macam lebih kurang jalan di Petaling Street juga ni Mia...hehe..
    bestnya lah dapat makan durian tu... sana murah bah...:)

    ReplyDelete
  2. durian tu buatkan sy terliurrr T___T

    ReplyDelete
  3. tu diah.. mcm tak pernah sampai pong ke jln alor tuu..

    ReplyDelete
  4. salam mia..lama intan x datang sini...Mia datang bukit bintang ya..memang sesak kan jalan alor n..ramai touristkan..kecur air liur tgk duyan n

    ReplyDelete
  5. Jalan Alor tu dulu was my favourite lepak place, memang thrill la makan kat sana punggung sipi2 gesel ngan kereta jhahaha.

    ReplyDelete
  6. Happening sana kan.. tp sy sendiri x pernah p JJCM sana. hahahah

    ReplyDelete
  7. Rsnya familiar tgk jalan alor tuh..mmg sesak kat area tuh..tp kalau untuk shopping oklah sebab banyak kedai2 yg berhampiran kan..

    ReplyDelete
  8. Jalan Alor kat mana pun OKje tak tau Moa hehe...belah mana ni Mia

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!