Sunday, November 17, 2013

Nuffnang...nak cash out ke ???

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia!

Tak pernah lagi sebenarnya cash out hasil dari Nuffnang ni. Almaklumlah blogger seumpama melukut di tepian gantang ni manalah nak dapat pendapatan bertingkat-tingkat cam blogger yang lain tu.

So hasil yang dikumpul selama setahun ni blog dah berusia 6 tahun tapi aktif setahun yang lalu rasanya nak juga merasa duit dari hasil iklan yang menempek kat blog picisan ni.

Jumlah taklah banyak, cukuplah sekadar nak angkat sebijik kerusi Gintell tu hahaha angan-angan mat jenin lagik, korang percayalah tu konon
Tak banyak tapi cukup untuk stay semalam di Kinabalu Pine Resort, Kundasang tu. hehe
Sikit pun rezeki namanya kan, alhamdulillah.

Tapi kan kalau korang sudi nak bantu aku capai angan-angan mat jenin tu, sudi-sudikanlah ye.


Tinggal yang ni je, iklan yang lain dah selamat dicreditkan. :D

9 comments:

  1. alhamdulillah, rezeki bulan ni ye :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah Mia..alhamdulillah kira mcm pengubat penat berblog kan dpt jgk gie berholiday ngan family..pd aku, kalau nak simpan biar cecah ribu riban..kalau nak amek,elok amek skrang heheh

    ReplyDelete
  3. Rezeki tu Mia..Alhamdulillah..ada juga buat jalan2 bersama keluarga trsyg...hehe...
    terus kan ber blog...:)

    ReplyDelete
  4. rezeki tu..boleh la belanja cik abang makan kat restoren seafood

    ReplyDelete
  5. Nnt nak pinjam Gentel :) Insya Allah... tak salah berangan2. meh kita sama2 menabung. clicked.

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. sis, nk tny, kalau nuffnang kata please allow to cash out to makna nye pe ye? kena cash out jgak ke?

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah rezeki ye x..sy dh leh cash out tp duk smpan lg sbb nk wat modal biz..hehehe

    ReplyDelete
  9. Banyaknya CPUV baru Mia....tahniah weyh...
    Banyaklah kalau dapat bermalam kat resort tu Mia

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!