Monday, December 9, 2013

Penghargaan buatku

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia!

Hari tu dah cite tentang JJCM KL 2 malam 3 hari tu. Tujuan sebenar pegi ke KL adalah menghadiri Annual Dinner company tempat aku bekerja ni. 
Ni kali kedua Annual Dinner company tempat aku diadakan setelah pihak pengurusan atasan bertukar tangan. 

Kali pertama datang ke Annual Dinner seperti dinner2 yang biasa, tapi kali ni agak berlainan atau lebih tepat, agak istimewa sedikit. 



Sebelum masuk ke ballroom malam tu. Gambar agak kelam sedikit sebab snap guna henpon je......

Selama hampir 8 tahun aku bekerja kat company ni. Malam tu rasanya penat lelah selama aku bekerja kat company ni telah mendapat penghargaan yang aku sendiri pun tak sangka akan mendapatnya...




Company kat tempat aku keja telah menyenaraikan 10 calon pekerja cemerlang dan aku terpilih sebagai salah seorang finalist daripada 3 orang yang telah disenarai pendekkan.
Aku memang tak menyangka akan tersenarai daripada ratusan pekerja kat company aku ni.
Memang betul2 tak menyangka....tetapi apa pun aku amat bersyukur, alhamdulillah.




11 comments:

  1. Tahniah. Smoga terus cemerlang :-)

    ReplyDelete
  2. Congrats mia! kalau ada rezeki on that day, kita dah jumpa kan..hihi..

    ReplyDelete
  3. salam mia.wah hebar lah tuh..tahniah..semoga terus cenerlang sentiasa yer..

    ReplyDelete
  4. tahniah mia, next time kalau panjang masanya kita jumpa yer... *_^

    ReplyDelete
  5. tahniah mia, semoga pasni akan terus cemerlang lagi ye...

    ReplyDelete
  6. Tahniah mia. Moga terus excellent dan excellent.

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!