Wednesday, January 8, 2014

3 hari merindu

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia!

Tajuk cam buku novel plak...huhu
Bukan apa, ni kes merindu anak-anak nun jauh di sana.

Semalam tepon anak2, Damia memang hanya jawab apa yang aku tanya dan dia takkan tanya balik punya...umur baru 2 tahun, pelik pula kalau tetiba dia pandai tanya itu ini kan...

Tapi bila giliran Shumi dan Shamzi, masing2 tanya Umi di mana sekarang? napa Umi tidak balik rumah? huwaaaaa sedihnya hati ini..
Apa boleh buat, dah namanya keja...sesekali memang terpaksa berjauhan dengan anak2 dan en.hubby. Tapi kan 3 hari rasanya macam 3 tahun nak abis course ni...
dah rindu nak dengar Damia menyanyi lagu tanya sama pokok, rindu mendengar Shumi dan Shamzi ketawa bermain pastu gaduh....rindu pada en.hubby ahaks! :p

Minggu ni memang tak sempat nak bw blog korang....nanti pelan-pelan aku lawat 'rumah' korang ye...

ok lah nak pegi sambung course lagi ni sambil feeling merindu...huhu


8 comments:

  1. Kursus di mana Mia?? adui! mmg rindu bah klu berpisah dgn anak2..

    ReplyDelete
  2. Jadual penuh dan padat 3 hari ye Mia.
    Siapalah tak rindu dgn anak - apa lagi dah hari-hari campur tetiba terpisah 3 hari

    ReplyDelete
  3. Selamat berkursus Mia. Insyallah telefon boleh jadi pengubat rindu.

    ReplyDelete
  4. Alahaiii....kesian nya..
    kak mia kursus d mana?

    ReplyDelete
  5. Syok betul awak MIa...asal kursus je naik kapalterbang...asal kursus je dapat jalan KL hehe...sesekali nanti bawak le sekali anak anak boleh gi zoo tgk zirafah haha

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!