Wednesday, January 15, 2014

Akhirnya

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia!

Salam rabu korang...
Hampir seminggu tak masuk opis sebab ada course kat KL dan sambung cuti sehari isnin tu. 
Duduk jak, tengok kat atas meja opis, bertimbun 'keja' yang nak diselesaikan..
Semua pun nak kena settlekan sebelum 25hb ni sebab company kami close account sebelum hari tu...huhu

Tapi aku yakin pasti dapat siapkan....yakin boleh je Mia....chaiyok chaiyok nak up kan semangat ni hehe

Tapi kan banyak pula tapi aku ni ada berita yang sedikit menggembirakan aku...actually bukannlah berita besar pun, semalam buka email ternampak satu email yang agak rasmi dari HSBC...payment advice katanya





Jumlah jangan ditanya lah ye.....tak banyak tapi cukuplah untuk makan seafood sekeluarga di Restoran Masakan Sedap tu..hehe




Note : Check acc Nuffnang semua BE yang ada semua dah dicreditkan. Nampaknya en.Nuffnang belum ada mood nak bagi BE baru untuk tahun 2014 ni. Belum ada rezeki lagi agaknya....



11 comments:

  1. Wow...makan besau lagi le kita petang ni Mia hehe

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.... banyaklah tu Mia kalau boleh makan sekeluarga di restoran sedap.

    ReplyDelete
  3. seronok dapat makan free.... hehehe

    ReplyDelete
  4. Tahniah Mia.....rezeki dar nuff...
    selamat menyiapkan kerja2...hehe

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, rezeki tu Mia, yeay dapat makan besar...he he he...

    ReplyDelete
  6. wah mkn seafood...eheemm byk le tuh..xpe syukur alhamdulillah..tahniah kak ;)

    ReplyDelete
  7. Wah dah masyuk yer..bestnyer..bilalah dpt makan seafood jugak nie..heheh

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah. tahniah
    sama la sy pon x dpt lagi be 2014. yg 2013 semua dh metered

    ReplyDelete
  9. Wah dah dapat cek nuffnang… Tahniah :)
    Saya pun belum dapat BE utk tahun 2014 ni :(

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!