Wednesday, January 29, 2014

Cek Pertama Nuffnang!

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia!



 
Cek dah sampai semalam dan sudah selamat di bank in kan. Happy sebab ni hasil pertama dari Nuffnang setelah dikumpulkan selama setahun so harus postkan dalam blog Berapa amount tu??? emmm korang boleh anggarkan lah berapa agaknya blogger seperti aku akan dapat....hehe sekadar blogger picisan kan. Alhamdulillah....memang mencapai ratus. :D

Ok nak sambung keja. Nak habiskan keja2 sebelum cuti tahun baru cina ni. TaTa!


Note : Sejak semalam kepala pening berpusing2...rasa nak muntah pun ada. opppss bukan yang tu ye. Mungkin agaknya dua malam berturut2 aku makan lauk daging. Aku sebenarnya dari kecik lagi tak boleh makan banyak daging. Mulalah nak pening, nak muntah....huhu Ada tips ke nak bagi hilang pening kepala berpusing ni???



22 comments:

  1. Alhamdulillah... rezeki dari berblog ye Mia.

    ReplyDelete
  2. tahniah mia..rezeki brblog nampaknya :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillahhh rezeki. Hehee. Nina xcashout2 lagi nih

    ReplyDelete
  4. Tahniah Mia, cuba makan asam. tak pun pergi hospital periksa tekanan darah juga.

    ReplyDelete
  5. Congrats Mia! Siok kan dpt hasil dr blogging... sy pnya ntah bila la buli cash out lg... huhuhuh

    ReplyDelete
  6. Tahniah Mia... rezeki dr blog tu...syukur...
    kepala pening?? banyak kan minum air kosong...:)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah, tahniah Mia...rezeki, Farah tumpang happy... Semalam pun baru cash out yang dah lama peram dari tahun lepas tu...he he he...

    ReplyDelete
  8. tahniah!niesa blm pernah cash out lg..huhu..

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah rezki dahsampai yer mia..lama jgk tuh nak dpt cek kan...

    ReplyDelete
  10. best nya..ni da bertahun,,x nah dpt lg cek

    ReplyDelete
  11. wah ! Tahniah, hm sy blogger muda, baru nak ceburi bidang ni, baru 5 hari start guna nuffnang, jadi mcam mane boleh dpt ratus2 ni ? huhu

    ReplyDelete
  12. mesti teruja kan, sama macam saya dulu tapi tu lah...lumayan gak hasilnya :)

    ReplyDelete
  13. wahhhhhh...kak mia dah cash out..merasa juga kak mia...cik ne lagi ntah bila lah baru dapat cash out ne..

    ReplyDelete
  14. Tahniah Mia…. blogging pun beri hasil jugak tu :)

    ReplyDelete
  15. Tahniah.. tak lama lagi akan makin bertambahla tu

    ReplyDelete
  16. wow..alhamdulilah....rezeki tu Mia....banyak jugak tu kalau sampai ratus ratus tu

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!