Friday, January 31, 2014

CNY...aku pun cuti

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia!

Pagi ni bangun agak kemengantukkan sikit jangan tiru perkataan yang takda dalam kamus dewan tu ye adik2 hehe sebab semalam tidur tak berapa nak nyenyak sebab asyik dengar bunyi kedegang kedegung! bunyi mercun. Orang nak sambut CNY, terpaksalah kita tahan kan je lah....Selamat tahun baru untuk mereka yang menyambutnya :D

Semua pun cuti hari ni kan.....so aku nak ucapkan selamat bercuti dan selamat balik kampung.....cuti 3 hari ni ambik kesempatan lah jenguk mak bapa di kampung...aku pun sama sebenarnya...rasanya dah lama tak balik...last balik bulan 12 yang lalu...nak dekat sebulan dah...selalu berhubung melalui telepon jak...

Masa korang baca post ni, mungkin aku dalam perjalanan balik ke kampung dah....:D
Blog mungkin akan sunyi sehari dua ni....kalau berkesempatan online di kampung, pelan2 aku jenguk korang ye.

Ok see u all.....TaTa!


Sutera Harbour, Kota Kinabalu


Note : Perut dah lega sikit, walaupun masih ada lagi ceriberi.....thanks untuk korang yang sudi doakan aku...:D


6 comments:

  1. selamat bercuti..pagi ni SB bangun lewat sbb semalam tido terganggu..

    ReplyDelete
  2. balik mana kak Mia??selamat bercuti..hati2 dalam perjalanan tau...banyak sangat kereta atas jalan raya skrg ne..

    ReplyDelete
  3. sori mia aku lambat jenguk ko sibuk ngan mem kecik nie..rs aku ko dah balik umah ko semula dah kang..seronok dok kg kan...:)

    ReplyDelete
  4. Kat sini berdentam dentum jugak bunyi tu...tak pe kasi chance le kat depa beraya hehe

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!