Friday, January 10, 2014

Esok balik!

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia!

Salam jumaat semua...
Last day course hari ni, lega....esok balik jumpa anak. :D
Kalau ikut hati malam ni nak balik tapi course abis jam 5 lebih so agak kelam kabut sikit...huhu


Semalam lepas course, rajin pegi tengok pameran kucing biru gemuk yang comel itu...
Nanti aku cite ye... :-)
Dah beli ole2 untuk Shumi, Shamzi dan Damia. Rasa nak borong jak semua barangan doraemon tu, comel2 belaka...hehe


ok lah...bersemangat nak sambung course sebab last day kan..hehe


7 comments:

  1. aka share pasai pameran kucing biru tu... saya ada rasa nak gi gak hehe

    ReplyDelete
  2. Kalau boleh nak bagi cepat masa berlalu ye Mia.
    Cepat dpt jumpa anak-anak. Dah rindu sangat..

    ReplyDelete
  3. akhirnya ye...boleh melepas rindu kat anak2...

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.. dah boleh balik jumpa anak-anak.

    ReplyDelete
  5. owh, doremon rupanya… ingatkan kucing gemuk yg betul… hihihi
    Budak2 pun mesti rindu sgt kat mia :)

    ReplyDelete
  6. Anak mesti dirinduikan Mia....ke ayahnya paling dirindui hehe

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!