Wednesday, January 1, 2014

Yang dinanti

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia!

Ternanti-nanti sejak pertengahan bulan 12 tu. Katanya ambik masa 30 hari tapi rasanya ni dah masuk sebulan lebih dah. Tak juga ada khabar berita huhu

Email dibuka, yalah manalah tahu ada masalah dengan permohonan tu. Tapi tak ada juga. Bukannya tak sabar nak dapatkannya, jumlah pun ciput jak, nak beli gintell jauh sekali hehe. Tapi sebab ni yang pertama kali, memanglah eksaited tu terlebih sedikit. 

Kalau disebabkan status tu, aku status yang gleti2 tu. Tak pernah pulak aku anak tirikan dorang. Setia pada yang satu gitu.

Apa bendalah ko membebel ni Mia.......??




oooo tak sabar nak dapat cek dari en.Nuffnang rupanya...hehe
Requested date dari 18 Nov lagi...ni dah masuk tahun baru belum ada perkhabaran lagi. Memang ambik masa ye nak tunggu dorang nak approve kan cashout tu?

8 comments:

  1. laaa...awat censored jumlah nya...nak tauuuu..hahaha

    ReplyDelete
  2. oh lama jugak kan..mungkin byk sangat kot nak kena distribue tuh..:)

    ReplyDelete
  3. tak lama lagi dapat la tu... hehehe

    ReplyDelete
  4. Kalau dikira dah sebulan lebih… mungkin sbb akhir tahun, nak tutup akaun bagai… tu proses keluarkan cek pun agak lambat…. rasa nya lah :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah. TUnjuklah sket amount tu ☺☺

    ReplyDelete
  6. Belum cashout lagi....tak tau nak cashout bila......ingat nk tunggu byk dulu

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!