Tuesday, February 18, 2014

CPUV 2 2014 # Sharp AC

Assalamualaikum

Bukan entri mengada2 atau menunjuk2....
Hanya nak berkongsi hepi dan buat promosi sikit untuk tambahkan tabung anak-anak Umi tu.... (^__^)

Baru jak buka account Nuffnang tadi dan terpandang lagi satu CPUV melekat kat blog.....masih baru, panas-panas lagi macam pisang goreng.





Iklan ni baru muncul kat blog ni, tu yang terus check account Nuffnang, mana tahu iklan melekat kan....hehe
Rasa-rasa kalau korang tertarik dengan Doraemon yang cute cam di atas tu, boleh jak klik link kat bawah ni 




8 comments:

  1. tahniah..rasa belum dapat lagi iklan nie...

    ReplyDelete
  2. COMEL IKLANNYA..ALHAMDULILLAH..BUI DH KLIK SBB BERMINAT JUGAK NAK TAHU PASAL BARANG2 SHARP NI

    ReplyDelete
  3. tahniah kak...comey iklan doremon tuu..doremon datang lagiiiii...

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...rezeki kak mia...nak cek nuffnang jugak lah...

    #pssstttt...cik Klik link tu ya :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah Mia..sy bru jak chek nuff td..nda ada yg menyangkut hhehe

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!