Friday, February 21, 2014

Low Blood Sugar

Assalamualaikum

Sebelum aku nak berangkat balik ke rumah bersiaran dari opis ni, nak kongsi kan apa yang aku terbaca kat Facebook tadi. Dah namanya Sharing is Caring kan.



Tanda-Tanda Low Blood Sugar



Sumber : Facebook
 

Baca semua simptom2 tu kan, aku pernah rasa berpeluh, tangan bergegar dan lapar gilak pada masa yang sama. Rasanya dah beberapa kali kena. Tapi selalu aku biarkan gitu jak sebab dalam masa 15 ke 20 minit gitu, aku rasa ok dah. Takut pula aku tergolong dalam mereka yang mempunyai kandungan gula rendah dalam darah ni. huhu


Ok. Tata dan Selamat berhujung minggu !



   

8 comments:

  1. gi la check sugar level di klinik :)

    ReplyDelete
  2. owh I memang ada maslaah low blood, tapi tak tau la wether its sugar or pressure, so far my doctor tak cakap apa2 pasal ni, so ok la kot.

    ReplyDelete
  3. Thanks for sharing, kena pi check ni.

    ReplyDelete
  4. Aku rajin juga check darah semua ni Mia.. sbb dekat jak kan, sebelah opis kami Lab...hehe
    klu simpton tu sllu ada baik pigi check ...

    ReplyDelete
  5. husben akk klw low blood sugar dia akan menggigil. so kena mkn benda yg manis.

    ReplyDelete
  6. kalau cik kenfem terlebih gula....sebab cik suka minum manis2 ne..

    ReplyDelete
  7. Ooo gitu yeh....entahlah ek mcm tak perasan tp mcm ada gak kalau lapor sangat tu....hehe tak sampai berpolohlah pulak...

    ReplyDelete
  8. Menarik..Thanks for sharing. In Shaa Allah so far tak ada lagi tanda-tanda ni..

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!