Thursday, February 13, 2014

Tempias kegembiraan

Assalamualaikum

Semalam company kat tempat aku keja ni buat satu majlis makan malam ringkas sempena CNY yang akan habis jumaat ni. Agen Insurans dan staff dijemput ke majlis makan malam yang di adakan di Hotel Ming Garden, Kota Kinabalu.

Majlis dia cam biasa lah, standard jak, ucapan ringkas dari boss, kemudian penyampaian bonus keuntungan kepada agen2 yang layak dan acara wajib adalah makan-makan...hehe yang ni memang wajib. 




Dinner abis kira2 jam 9.15 malam. Agen-agen yang dapat bonus tu semua bukan main lagi senyum sampai ke telinga. Masyuk masyuk kata dorang. 
Dan yang bestnya....hehe aku pun kena tempias juga dari pemberian bonus tu...
syukur, dah namanya rezeki kan. 





Mood : Shopping ! (^_________^)



21 comments:

  1. Rezeki kan Mia...syukur....
    banyak juga angpow tu...boleh shopping2...hehe

    ReplyDelete
  2. wooowwww...best nya kak mia dapat bonus...banyak pula 2...untung lah..

    ReplyDelete
  3. 6 thun dah kerja..
    sejak 6 tahun lepas dpt rm2 angpow

    ReplyDelete
  4. Bestnya dapat angpow. Murah rezeki.

    ReplyDelete
  5. Rezeki tu..... syukur....
    dapat management yang baik untunglah staff2nya..... dpt management yang berkira habislah staff2nya.........

    ReplyDelete
  6. Alhamdullilah rezeki Mia dapat Angpow ni. Seronokkan.. :-)

    ReplyDelete
  7. Best!! tempias lebih ni Mia:)
    Dapat juga suami dan anak-anak merasa sama kan..

    ReplyDelete
  8. salam..

    wah, siuknya..ba, syukur alhamdulillah rezeki..boleh sudah pigi shopping tu..heheh..

    ReplyDelete
  9. Boleh makan besar dapat angpow banyak-banyak..

    ReplyDelete
  10. wah kemain lagi tempiasnyer nie..mmg patutlah bershopping sakan nie mia..:)

    ReplyDelete
  11. wahhhh..banyaknya duit ang paw tu!! nak sikit. hehehe

    ReplyDelete
  12. banyak nya kandungan angpow tu mia!!..leh blanja beger itik satu

    ReplyDelete
  13. tempias luar biasa ni berkeping-keping note..grr
    memang time CNY la kita2 yang swasta ni merasa lebih skit kan..'kalo gomen raya puasa dapatnya..hehehe

    ReplyDelete
  14. oiii... banyaknye duitttt... bak ar sikit... plis!!!

    ReplyDelete
  15. Wieeee jom jom shopping, i pun excited gak ha. Moga sentiasa murah rezeki u.

    ReplyDelete
  16. banyak nya dapat..nak sekeping..heheh

    ReplyDelete
  17. Wahhh banyak tu Mia.....shoppinglah yek apa lagi!...nanti dah shopping jgn lupa share tau!

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!