Thursday, March 20, 2014

McDonald's Spicy Chicken McDeluxe

Assalamualaikum

Aku kalau makan kat McD wajib order menu ni......Spicy Chicken McDeluxe. Bun yang gebu, isi ayam yang digoreng penuh perisa. Pedas menyengat tapi itu yang menyebabkan nak order lagi..hehe
Jangan tak percaya, anak aku si Shumi tu pun minat makan ni. Katanya sedap walaupun pedas. Yang pedas itu umppphh.. (^_~)

Dan baru2 ni McDonalds memperkenalkan lagi satu versi Chicken McDeluxe ni, sensasi lada hitam katanya, Memperkenalkan Spicy Chicken McDeluxe Black Pepper
Bayangkan dah lah pedas, tambah lagi lada hitam, makan pasti melatup!!...:p

Sumber : Google Image



Nak tahu lagi tentang menu ni, klik je kat link bawah ni

Spicy Chicken Mcdeluxe


Dan kalau berminat nak dapatkan voucher percuma dari McD, jangan segan, jangan malu, terjah link ni

Menang RM5 Mcdonald Voucher!




Note : Tetiba mengidam nak makan berger pulak...hehe



12 comments:

  1. tahniah,...jom makan mcd..
    menabung herbal essence kat sni

    ReplyDelete
  2. kalau burger McD, saya cukup suka letak blackpepper.. lagi pedas lagi sedap.. ;)

    ReplyDelete
  3. ari tu pegi, leh tak perasan ada menu baru. dah duduk baru perasan kat banner tepi dinding. nak gak tahu yang red hot tu, hot sungguh2 ke kan...

    ReplyDelete
  4. MekDi selangkah jer dari pintu office ni..ahakss tak adalah aku tipu jer... Mek Di ni dalam 20 langkah dari office aku... entri ni membuatkan aku nak men-tapau Mek Di plak, tapi nak tekan kat sini tak muncul pulak, makanya aku klik sharp nuff satu untuk ko babe...he he he...

    ReplyDelete
  5. wahhhh tahniah kak...dpt cpuv mekdi....

    dh isi tabung sharp doraemon

    ReplyDelete
  6. termengidam jugaklah bila bc nie...dpt imagine kesedapannya...hehe

    ReplyDelete
  7. Alaaaa...mcD kat cyberjaya ni tak der lah.

    ReplyDelete
  8. alaa...tetibe termengidam jugak nie...kekekeke...

    ReplyDelete
  9. lama x melantak mcd ne...nyummyyyy...
    orite...klik...klik iklan tu..

    ReplyDelete
  10. wah tahniah sekali lg Mia..tenhok pic tu rada mau mkn mcd pla..lama nda p mcd bah hihi..klik2 dl la (^_~)

    ReplyDelete
  11. Tulah.....semalam bebudak mcm teringin Mc D....hari ni tengok entri ni okje pulak yg mengidam haha

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!