Sunday, March 9, 2014

Rezeki di hari sabtu

Assalamualaikum

Selamat berhujung minggu semua!
 Semalam ada jemputan makan tengahari dari agen insurans kat company aku tu di salah satu restoran sea food di KK ni. So jam 12.30 lebih tu hubby hantar aku kat restoran tu dan sementara tu hubby dan anak2 lepak kat Pantai Tg Aru sebab aku tak lama pun, dalam sejam je.

Ni antara menu lunch semalam

Pumpkin Soup with Chicken & Bamboo Chicken


Garoupa Chilli Manggo & Butter Prawn



Iklan selfie Umi dan Anak :D


Note : Walaupun menu lunch tu sedap2 belaka tapi aku tak makan banyak sebab perut tak berapa selesa. Sebelum balik rumah,aku tapau nasi ayam penyet untuk anak2 dan rojak mee untuk hubby. Lebih sedap makan dengan family sebenarnya. Selera lebih terbuka. :D



3 comments:

  1. ya kan kak..makan dgn famly lagi best...

    ReplyDelete
  2. Muka damia dh mcm uminya...seronok dia yer...

    ReplyDelete
  3. Tapi OKje sama jer Mia.....makan sendiri ke makan berjemaah tetap berselera hehe.....
    Betul kata Rafhani tu muka sama ...cer mama senyum nampak gigi mesti tambah sama! come jer

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!