Sunday, March 16, 2014

Segmen Mini Power Bank Untuk Rakan Blogger Zamani Abe

Assalamualaikum




En.Zamani Abe nak hadiahkan Power Bank ni dalam segmen mininya. Jom ramai-ramai join segmen ni. Syarat dia teramatlah simple ni aku suka, sebab malas nak follow bagai hehe,  anda buat satu entri dengan tajuk Segmen Mini Power Bank Untuk Rakan Blogger Zamani Abe, save & muat naik banner di atas ke dalam entri, & letak link entri segmen ini pada banner tersebut. Akhir sekali, tinggalkan link entri anda di ruangan komen di bawah. Ayat copy paste dari segmen hehe

Tak dapat tekan banner tu, klik je link kat bawah



Tarikh tutup, kata Zamani bila-bila masa je :D






5 comments:

  1. singgah sini..selamat bersegmen..^_^

    ReplyDelete
  2. zara pon ada join jugak.. all the best ya ! ^^

    ReplyDelete
  3. Singgah melawat dari segmen yang sama. Salam kenal and happy blogwalking :)

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/03/segmen-mini-power-bank-untuk-rakan.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum & Hi :)
    Terima kasih diatas penyertaan Segmen Mini Power Bank Rakan Blogger sebelum ini. Segmen ini akan memasuki fasa kedua dimana 9 peserta akan dipilih menggunakan Random.Org dan salah seorang daripada mereka nanti berpeluang untuk memiliki Mini Power Bank yang ditawarkan.
    Nantikan pengumuman 9 peserta tersebut di blog Zam pada minggu ini ya ;)

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!