Thursday, March 27, 2014

Yess cuti!

Assalamualaikum

Hari ni aku cuti...😊
Saja nak kasi jeles korang hehe
Khamis Jumaat Sabtu Ahad.....bestnyaa

Nanti aku lawat korang ye. TaTa


16 comments:

  1. ok ai is jeles,,,, huwaaa aku tengah busy dengan board of directors meeting kat office ni MIa.... ahaksss...tapi sempat jer lagi dalam meeting menjengah ke sini...*_^

    ReplyDelete
  2. bestnyer cuti...saya tak dapat bercuti lagi, sebabnya bari jer cuti panjang hehe..

    ReplyDelete
  3. yelah.. minggu depan anak2 dah start sekolah.. sebelum dorang masuk sekolah semula, kasi pulun cuti dengan dorang.. ;)

    ReplyDelete
  4. Mama cuti, Damia tersenyum girang. hehehee

    Psttt tahi minyak tu apabila u masak santan sampai jadi minyak, yang tinggal ketul2 dalam tu sikit jer, itu la tahi dia. Sedap ooooh.

    ReplyDelete
  5. Damia tengoklah umi Damia dah buat auntie jeles tau.
    Sikit roti boleh?

    ReplyDelete
  6. Untunglaaaaaaaaaa cuti 4 hari straight! :P

    ReplyDelete
  7. Bunda pun cuti ..sentiasa cuti...hehe..

    ReplyDelete
  8. seronok ye cuti..sy dh msuk kerja hari nih sbb mc 4 ari

    ReplyDelete
  9. Bestnya cuti lbhbdari biasa..kemana lah tu Mia dan keluarga jalan2?

    ReplyDelete
  10. Tak jeles punnnnn......hehe....

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!