Saturday, April 5, 2014

3in1 Handbag from AlfioRaldo

Assalamualaikum

Hari tu kan dah cerita dalam post ni , berapa lama aku buat sesuatu pilihan bila nak beli barang. Dapat voucher dari Zalora sebab tolong postkan entri ni , dan setelah beberapa jam membuat pilihan dan order, akhirnya barang telah sampai semalam. 

Actually aku beli handbag ni. 3in1 handbag dari AlfioRaldo. Harga asal lebih kurang seratus lebih, tapi telah didiskaunkan, so ngam lah dengan nilai voucher dari Zalora tu. (^_^)


Ambik kaler dark pink tapi yang dalam gambar tu cam kaler peach pun ada kan. Masa membuat pilihan tak tengok pula saiz bag tu, sekali sampai semalam punyalah besar gedabak. Tapi tu lah best juga untuk Umi seperti aku ni. Kalau keluar jalan2 dengan anak2 boleh sumbat banyak barang....hehe




Dah namanya 3in1 bag kan. Ada bag duit syiling dan juga sling bag ni. suka suka suka. (^_~)




Note : pssstttt Zalora jangan segan jangan malu ye, nanti contact lah lagi blog ni :D



13 comments:

  1. assalamualaikum mia...wah cantik2 la... 3 in 1 tu mmg senang semua ada..:)

    ReplyDelete
  2. bestnya!akak pun suka hbag2 ni..

    ReplyDelete
  3. hey I suka I suka I suka... totally my style la beg lagu ni.

    ReplyDelete
  4. Bestttttnyaaaa dpt beg 3 in 1...

    ReplyDelete
  5. best nya....rezeki kak mia kan...

    ReplyDelete
  6. Mia, mcm mna kau boleh beli cukup2 org bg..
    Aku mesti selalu terbeli, terlebih.
    Sedih

    ReplyDelete
  7. Wah.. seronok dpt beg .. lawa nampaknya

    ReplyDelete
  8. Cantik jugak tu Mia....kaler pun cantik asyik warna hitam jekan...sesekali kasi tukar! hehe

    ReplyDelete
  9. Berbaloi2. Aku amik HB ngan kasut.

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!