Thursday, April 24, 2014

Clinique New Even Better Essence Lotion

Assalamualaikum

Memperkenalkan produk baru daripada jenama kecantikan terkemuka Clinique. Diformulasikan khas untuk kulit wanita asia. 

Dengan penggunaan yang teratur kulit akan menjadi lebih lembut, licin dan bersinar dalam masa 4 minggu sahaja :D

Didatangkan khas untuk kulit kering dan juga kulit berminyak. Harga RM125.00 untuk 100ml. Mahal?? sepadanlah dengan jenama terkenal dan juga keberkesanannya...gitu

Nak tahu lebih lanjut tentang produk ni ??? klik je link kat bawah ni (^_~)









Tak cuba kita tak tahu kan....bak kata Clinique Kulit yang cantik boleh dimiliki tak kira usia 





5 comments:

  1. not to say what lah mia, tapi clinique memang bagus... *_^

    ReplyDelete
  2. salam mia...kita x pernah guna produk n..tu yg tak tahu camner..tapi yg intan tahu produk ni mmg well known dan bagus..:)

    ReplyDelete
  3. produk ni masih baru?
    ada testimoni kah?
    salam kenal

    Dara

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!