Saturday, April 19, 2014

DiGi Wwwow Workshop

Assalamualaikum





Mungkin ramai blogger yang terima undangan daripada DiGi ke DiGi Wwwow Workshop yang akan di adakan di Mindvalley pada 30 April dan 8 Mei ni. 

Workshop ni diadakan sempena DiGi Wwwow Award yang menawarkan hadiah lumayan untuk blogger-blogger yang bertuah. Award Nights akan diadakan pada 20 Jun 2014 ni. Siapalah agaknya blogger yang bertuah tu ye ???

Aku dah dapat undangan camni memanglah teringin untuk join tapi tu lah....tempat tu agak jauh..nak menyeberang laut china selatan lagi hehe. Mungkin bukan rezeki aku, tengok dari jauh je lah. (-__-)


Note : Bilalah agaknya ada blogger event kat area KK ni






5 comments:

  1. In Shaa Allah, nanti ada tu rezeki tu nak attend blogger event... pelan2 kayuh mia... ^_^

    ReplyDelete
  2. bila lah kan kak miaa.....kalau ada cik pun mau join bah..uhuhuhu

    ReplyDelete
  3. Hai jemput singgah :)
    http://hazirahmuslim.blogspot.com/2014/04/fll-2014-natures-fury-semerbak-vendetta.html

    ReplyDelete
  4. jauh bah kn Mia..kalo ada d kk..teringin jg p hehe

    ReplyDelete
  5. Wah bestnye kak...tp syg lak plak jauh kan...

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!