Tuesday, May 6, 2014

10 Makanan kurangkan lemak lebihan di perut

Assalamualaikum

Masalah yang kerap terjadi kat mak-mak dan bapa-bapa di luar sana...hehe mak-mak sebab dah banyak kali beranak gitu aku lah tu (melainkan kalau ada duit berkoyan-koyan buat treatment kurus dan rampingkan pinggang) dan bapa-bapa sebab sangat cukup kasih sayang daripada si isteri tercinta.....gitu :D







Nak kurangkan lemak lebihan yang ada di perut itu...hehe Yang slim dan ramping itu, korang ignore kan saja post ini ye....;p
Makan je benda-benda yang tersenarai di bawah ni.....in sha Allah, diet yang seimbang disamping senaman yang teratur hilanglah 'tayar' lebihan kat perut itu.......hehehehe



Sumber : Facebook


Note : Hubby pun dah terlebih sihat dan subur sebab ada isteri tercinta masakkan sedap2 untuk dia .... ahaks !! 



23 comments:

  1. ahaksss nak share dgn husband la entry nie!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe......cukup kasih sayang hubby idzwa tu :D

      Delete
  2. hahaah.. comel laa kartun tuuu.. =D

    ReplyDelete
  3. aku pun nak kena diet sikit jugak nie mia..heheh..laki aku pun cam laki ko jugak..terlebih kasih syg bini..perut pun terlebih jugak.hihkhikhik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah kita Ummu..hehe cukup kasih sayang gitu kihkihkih

      Delete
  4. sy pun nak kena slimkan perut skrg ni...

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Hahaha....mesti bagi mkn byk almond....hehehe

      Delete
  6. ash follow aunty balik... thank you aunty follow ash...

    ReplyDelete
  7. wah....lama tak singgah...salam blogging.

    ReplyDelete
  8. Nasi xd ek kak dlm senarai huwaaaaaaaa gigil kepala lutut hahhaha

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum mia....bagus la boleh bagitahu anak2 suruh makan buah2an ini...;)

    ReplyDelete
  10. adusssss........mau diet..tapi susah lah nak diet ne kak mia..slera cik semakin menjadi2 semenjak kawen ne..kikiki

    ReplyDelete
  11. ahaks..Mia..baru jak suami ckp dirinya brtmbh lemak hehehe..tp sy pn lbih kurang sma jg belemak..haduii..

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!