Monday, May 19, 2014

Hadiah Hari Guru

Assalamualaikum

Hari guru yang lalu tu bukan main Shumi beria-ria ingatkan jangan lupa belikan hadiah untuk cikgunya. Shumi minta dua hadiah, satu untuk guru kelasnya di sekolah rendah dan satu lagi untuk ustazah di sekolah agamanya. 

Kad untuk cikgu kelasnya di sekolah rendah. Betulkan Shumi ni, luaran lasak tapi dalam hati ada taman



Hadiah yang Shumi minta. Satu mug dan satu lagi minyak wangi. 



Dah siap balut. Tukang balut memang Umi lah



Dan ini hadiah hari guru yang paling istimewa. Shumi, hari jumaat tu minta extra dua ringgit sebab nak beli hadiah ni katanya. Hadiah hari guru untuk cikgu tersayang .... surprise untuk Baba....Guru sepanjang masa. 



9 comments:

  1. comel2 hadiah dari shumi utk guru2 nya ni... paling sweet hadiah utk babah nya tu lah..hehe

    ReplyDelete
  2. Bagus shumi ni ingat utk guru2 nya.. serupa dgn anak akak juga Mia.. hari khamis tu dah menyinggah kedai hadiah utk membeli tuk gurunya :)

    ReplyDelete
  3. bertuah siapa jd guru Shumi... tentu rasa terharu...

    ReplyDelete
  4. huk alooh memang suwittttt ok bebudak ni. untung u ada anak yang snetiasa appreciate others.

    ReplyDelete
  5. Beshnye jd cikgu shumi...dpt hadiah...

    ReplyDelete
  6. Shumi jer yg bagi guru sepanjang zaman....mama tak bagi baba ker hehe

    ReplyDelete
  7. dulu pun kita mcmnie kan.. tiap tahun mesti nak mintak mak belikan hadiah utk cikgu kesayangan.. =D

    ReplyDelete
  8. Dulu time kita beri cikgu hadiah. Skrg time ank2 pulak kn.

    ReplyDelete
  9. Dulu time kita beri cikgu hadiah. Skrg time ank2 pulak kn.

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!