Sunday, May 18, 2014

Mamee Chef - Malacca Factory Visit Invitation

Assalamualaikum

Rasanya ramai blogger yang telah mendapat email ni. Best kan siapa yang dapat join ni, dah lah perjalanan ditanggung sepenuhnya dan dapat makan bersama-sama dengan rakan-rakan blogger yang lain.




Aku ?? dapat jemputan ni pagi semalam. Dalam hati memang teringin juga nak pegi tapi sayangnya jauh merentas lautan. Belum ada rezeki lagi, apa nak buat kan. 





5 comments:

  1. aku pun dapat...alaa ruginya kalau tak dapatlah free trip kan..takder rezki lagi lah tuh..:)

    ReplyDelete
  2. yus pun dapat tapi tak boleh pergi jugak T^T

    ReplyDelete
  3. dapat. dalam dua lagi nak pergi ke x. :)

    ReplyDelete
  4. Lama tak bukak email Mia...entahkan dijemput entahkan tidak...

    ReplyDelete
  5. farah pn dapat.. best kan kalau dapat join..=D

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!