Wednesday, May 14, 2014

Melepas voucher RM5

Assalamualaikum

Gara2 tak check email Gmail aku tu, terlepas voucher mekdi RM5 yang aku menang ikut contest hari tu. Aku pun sebenarnya dah lupa tentang contest ni.

 
Nasib baik RM5 jak, kalau RM50 ke RM500 ke, mesti kecewa ni....hehe


13 comments:

  1. sayangnya... dah bukan rezeki kan, kalau banyak kosongs tu meraung kot hohoho.

    ReplyDelete
  2. alahh..sayang plak kan Mia... anggap jak lah bukan rezeki...hehe

    ReplyDelete
  3. xper la MK....next time ada rezki lagi...meh jadi top komentator blog SA meh...

    ReplyDelete
  4. rm5 pon duit kan.. xpa laa bkn rezeki.. mgkin lepas ni dapat voucher yg lg tggi nilai nya.. mana tauu kan ? =)

    ReplyDelete
  5. Hihi...anggap je takde rezeki *ayat penyedap ati.... manatau pasni ada rezeki lagi hebat...

    ReplyDelete
  6. kalau nilai lagi besar tu...mmg lg kecewa tuh...

    ReplyDelete
  7. bukan rezeki..xpa lah..next tyme cuba lagi.hihihi

    ReplyDelete
  8. Kalau masuk contest dapat RM5 pun rasa mcm dah best sgtkan.Hehehe!Takpe la kak mia.Takde rezeki la tu.Next time cuba lagi!

    ReplyDelete
  9. Rezeki murah betul awak ni Mia...

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!