Monday, June 16, 2014

Hasil sebenarnya

Assalamualaikum
 
Ada yang masih mamai ke ?? maklumlah hari ni kan hari Isnin, hari semua kononnya berblues....hehe Aku sekarang ni pun dah mamai sebenarnya, awal pagi dah bangun sebab nak prepare anak2 pegi sekolah. Baru sampai opis, kepala dah berdenyut2 cam nak zzzzzz saja.
 
Ok lah tak mo cakap pasal blues2 ni....memandangkan kepala dah berdenyut dan tak da idea nak tulis apa, korang tengoklah balik jurufoto the lost world hari tu...
 
 
ehhh kenapa gambar ni je balik2 ditayangkan..... :) Bukan apa just nak bagitahu korang apa sebenarnya hubby aku snap tu ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 
 
Tada !!! sebenarnya ada air terjun kecil kat hutan tebal tu. Cantik tak ... hehe damai kan mata memandang.....kalau korang ke Kundasang, korang pegi jak ke Mesilau Nature Resort nun dihujung kaki gunung tu...sure memang korang akan terpegun (^_~)
 
 
 

11 comments:

  1. Kalau jurufoto memang pandai aje cari angle yg cantik-cantik Mia..

    ReplyDelete
  2. cantikknya tersembunyi di sebalik belukar tu... mmg nampak profesional..:)

    ReplyDelete
  3. Subhanallah... mmg lawaaaa sgt...

    ReplyDelete
  4. Subahanllah..cantiknya! Tak sangka di balik hutan tu ada air terjun...mesti air dia sejuk gila kan!..korang gi rendam2 kaki tak kat situ? :P

    ReplyDelete
  5. Mmg le cantik Mia....Pencinta alam ni mesti suka ni....Duduk duduk sambil menikmati desiran air terjun yg sedang mengali...nyaman bahhh

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!