Saturday, June 7, 2014

Jadi 'Mangsa' lagi

Assalamualaikum

Ingatkan demam tag2 tu hari dah reda, rupa2nya dalam diam2 gitu, terkena lagi....hehe Tak pe lah dik iraa kak Mia buatlah juga ye (ikhlas ni....(^_~) )


Tempekkan lagi awardnya di sini

Ok terus jawab soalannya...

1. Cerita serba sedikit tentang blog kamu
Blog semua tentang Memories of Mine, semua kenangan suka duka puan punya blog. Yang mana boleh dikongsi, aku kongsikan di sini. :)

2. Negara mana yang akan anda pergi kalau anda diberi peluang
Switzerland dan Korea (2 boleh kan hehe)......sebab pemandangan dia sangat cantik

3. Pendapat anda tentang blog saya
Blog comel2 gitu, berpadanan lah dengan usia tuan rumahnya.....:)

4. Status / Quotes yang paling anda gemar dan kenapa ?
Emmmm....cam tiadalah pulak dik iraa

5. Kalau anda diberi pilihan pekerjaan, apa yang akan anda pilih ?
Keja taip menaip lah.....suka sangat ketuk keyboard. Dan memang itulah keja akak sekarang ni...hehe

6. Dalam banyak2 blog, blog mana yang paling menarik ?
Dalam list sebelah tu...:) Tak ada blog tertentu, semua pun dibaca kalau ada kelapangan.

7. Kamu lebih gemar makan di rumah atau restoran ?
Rumah...nak2 lagi dah berkeluarga ni :)

8. Gambar yang paling anda suka ?
Gambar sapa dik ? Kalau gambar akak, semua pun akak suka ...

9. Kenapa kamu mula berblogging ?
Suka tulis2 cerita, suka ketuk2 keyboard ...:P

10. Bagi anda tentang cinta ?
Love is dosti (pinjam ayat SRK dalam KKHH)....upppss adik minat korea kan...

11. Laman sosial yang paling anda gemar guna ?
Facebook .... :)


Semoga dik iraa berpuas hati dengan jawapannya ye.....(^_~)


Note : Korang jangan susah hati pula....tak ada yang kena tag...:P




5 comments:

  1. ana paham srk .. kkhh tu . hhahaha xD

    ReplyDelete
  2. selamat menjawab tag...

    # terima kasih sudi join... blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/06/senarai-url-blog-5.html

    ReplyDelete
  3. bagusnya Mia ni join Liebster lagi walaupun bizi mengetuk hehe....

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!