Tuesday, June 10, 2014

Model cilik di Kundasang

Assalamualaikum

Hari ni masih lagi bercutian.....need to spent my quality time with hubby and anak2 today. Gitu berspeaking kononnya. 
Sedang sibuk mengedit picture (en hubbylah) walaupun lokasinya percutian tetap sama tapi yang penting pose berbeza... :)
Model harus 3 beradik tu. Si Damia nampaknya dah mengikut jejak abang-abangnya. Selalunya payah benar nak suruh dia bergaya depan kamera. 



Model cilik 3 beradik....(^_~) Background tu memang kabus yang real ye, bukan yang edit punya. Masa snap picture ni memang sekeliling putih jak berkabus dingin.


Note : Nanti aku postkan entri tentang Walai Tokou Homestay tu ye.... :)



12 comments:

  1. Salah satu tempat yang saya nak pergi sangat2..

    ReplyDelete
  2. Memang cantik view nya ni Mia... sejuk jak kan.. ohh Walai Tokou ni klu di Tawau Hotel Mia.. cantik jugak hotel nya..:)

    ReplyDelete
  3. cantik pic tu Mia..best cuti2 d dana kn Mia..Tambah lg udaranya jauh betul bezanya d kk ni..mcm ndak puas bah blik kg hr tu huhu

    ReplyDelete
  4. Nice pic!
    Dan saya mmg jelessssss! hahaha
    Bila lah nak ke sana ni....
    Bagi review panjang2 okeh utk homestay tu..:)

    ReplyDelete
  5. Pandainya model2 cilik tu bergaya… comel!

    ReplyDelete
  6. Pandai posing memasing. Gambar memang cantik.

    ReplyDelete
  7. Bukan main lagi damia pose....mentang mentang le ayahnya photographer hehe....
    Cantiklah Mia gambar tu ....lagi lagi ada model cilik tu

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!