Thursday, August 28, 2014

Hadiah Giveaway Ephyra Fasa ke-2 dah sampai!

Assalamualaikum
 
Hadiah Giveaway Ephyra Fasa Ke-2 dah selamat sampai ke pemunyanya....hehe
Ni fresh2 lagi baru buka dari plastik poslaju tu. Terus snap dan post gitu .... tak sabar2 nak share :P
Korang abaikan je lah background dan keadaan meja yang penuh kertas2 tu. padahal boleh kemas pun sebelum ambik gambar tapi nak bagitahu kekononnya orang yang sedang snap gambar tu bz banyak kerja kihkihkih.
 
Sekali lagi terima kasih banyak Ephyra dan juga blogger Mialiana.
 
 
 
 
Note : Duit RM200 yang belum masuk ke account lagi. Sebenarnya itu yang ditunggu2, yalah pertama kali menang cash sejak join2 giveaway2 ni....tu yang terlebih eksaited. Tak sabar nak makan2 dengan anak2 dan of course lah dengan En.hubby :P 
 
 
 

8 comments:

Komen seikhlas hati ... Thanks!