Wednesday, August 6, 2014

Terima kasih kerana tak melupakan

Assalmualaikum
 
Seminggu tak jenguk blog dan Nuffnang......kesian tengok traffic dah merundum jatuh. Last sekali check Nuffnang hari tu, semua CPUV dah dikreditkan. huhu
 
So pagi ni jenguk lagi sekali Mr.Nuffnang....alhamdulillah, ingat juga dorang dengan blog daku yang sepi ini hehe
 
 
 
Terima kasihlah Nuffnang kerana tak melupakan blog yang tak seberapa ini.
So korang apa lagi, jangan malu jangan segan, silalah hulur2 sikit duit raya tu. kihkihkih.


13 comments:

  1. Tahniah akak. Banyak dapat duit raya nanti ni.

    ReplyDelete
  2. tahniah. banyak yg sedang on going tu. pasti masyukkk

    ReplyDelete
  3. tahniah kak mia..cik nor ada 1 jer..huhu

    ReplyDelete
  4. tahniah...masyuk tu...jemput datang beraya umah sy mia :)

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum...

    tahniah yer.. nuffnang sayang kat blog nie..

    mselim3

    ReplyDelete
  6. last saya check saya punya, ada lah seciput dlm 120++..hihihih..
    nak tunggu sampai 10 tahun..hahaha..

    ReplyDelete
  7. Banyaknya Mia....kaya mokcik kalau cenggini

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!