Sunday, September 14, 2014

Jambatan Kg Gayang, Tuaran

Assalamualaikum

Salam ahad korang. 
Ni nak kongsi salah satu port yang orang paling suka snap2 di area Kota Kinabalu ni, termasuk hubbylah tu. Selepas subuh seawal jam 5.30 pagi jika ada kelapangan di hujung minggu pasti hubby akan pergi ke sini mengusung 'kawan' setianya tu untuk merakam keindahan alam ciptaanNya. 






Yang ni disnap pagi kelmarin. Damai jak. *kali ni hubby tak kuatkan warnanya, touch up simple gitu. Bubuh compact powder dan lip balm jak kalau diibaratkan pompuan yang bersiap. Biar kaler yang original gitu. :P

Berbanding yang kat bawah ni. Ni dah lama hubby ambik. Kaler memang menghijau gitu....hehe


So sapa-sapa yang penggemar snap-snap tu jangan lupa ke lokasi ni. Pasti pemandangannya tak akan mengecewakan korang terutamanya semasa terbit matahari. 


TaTa!!


9 comments:

  1. Subhanallah cantik sgt...suka tgk hasil kerja hubby mia..

    ReplyDelete
  2. kita org lalu je jarang berhenti situ. cantik la kerja hubby Mia..

    ReplyDelete
  3. memang cantik kalau snap gambar pengantin ni
    alhamdulillah, indah :)

    ReplyDelete
  4. best nyer pandai make up.... nice piccas...

    ReplyDelete
  5. Lain kali bini kena jadi model dalam gambar tu.....hehe... Tak kiralah duk atas sampan ke....duk tepi highway ke...duk tepi jambatan ke haha....Amacam?

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!