Tuesday, September 30, 2014

Rajin adik rajin!

Assalamualaikum

Hari ni masih ke bz an lagi ... banyak benar aku hutang BW .. korang sabar ye, nanti pelan2 aku datang rumah korang ... jangan lupa hidangkan kopi dan kudapan :P

Hari ni budak2 UPSR berperang lagi. Good luck untuk mereka.... jangan stress ye dan moga2 tak ada kebocoran paip lagi lepas ni .... oppppsss! Harapnya tiada masalah lagi kan :)

Semalam ada budak sedang tekun belajar ... nak duduk UPSR juga agaknya .... bukan main dia menulis, Uminya snap2 pun dia tidak peduli. 

Rajin adik rajin ... rajinlah belajar ... tapi sempat juga belek2 hp 

Dan hasilnya ..... agak saintifik. Damia sorang saja tahu benda yang dilukisnya tu ....




Note : Sori Damia cekci sikit sebab dia rimas kepanasan semalam. Takmo pakai baju ... huhu




19 comments:

  1. Damia tulis apa tu, nk dkt2 mcm tulisan jawi pun ada^^

    ReplyDelete
  2. apalah yang dilukisnya tu..tekun benau tengok

    ReplyDelete
  3. Rajin ni Mia bila besar nanti. Rajin menulis yea.

    ReplyDelete
  4. haha...comellnya damia belajar... cantik sudah dia tulis2 tu...hehe..
    Pa'e pun sama Mia, malam2 ndakmo pakai baju...:)

    ReplyDelete
  5. Apa adik tulis tu sayang:)
    Khusyuk bukan main hasilnya berpuntal-puntal hahaha...
    Tak apa Mia bagi lembutkan jejari memegang pensil.

    ReplyDelete
  6. rajinnya damia..bagus2..jgn jadi mcm ayish bambam tu, kalau bab pegang pensil dan buku dia x brp nak rajin..otak kreatif dia terlebih..hehehe

    ReplyDelete
  7. wah kemain lagi damia study tuh UPSR yer..tgk lukisan dia tuh nmpk artistik gitu..heheh

    ReplyDelete
  8. moga adik berjaya dunia akhirat...
    rajin adikr ajin...

    ReplyDelete
  9. rajinnya damia...nak menulis blog macam Ibunya jugak kot..

    ReplyDelete
  10. Tulisan jawi kuno ker apa ni damia oi... tapi yang epnting dia is rajin ok. and cekci... hahaha

    ReplyDelete
  11. alololoooo comey nyer lukisan tu... ke tulisan... he3 apa2 jer la asalkan suka dgn buku yer...

    ReplyDelete
  12. Rajinnya. Good luck mia...ekekeke...

    Anak² aku memalam memang tak berbaju. Termasuk lah anak dara aku tu. Panas katanya.

    ReplyDelete
  13. Rajin anak dara menulis...
    wah, damia belajar tulisan khat ke tu?

    ReplyDelete
  14. Dia tulis Arab daaa.....haha...mama ajar ler tu!!

    ReplyDelete
  15. Salam singgah...

    done follow your cool blog..sudi-sudilah follow blog saya pula ya =)

    http://seronoknyermelukis.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. ala2 tulisan doktor...susah nak baca dan faham hehe

    ReplyDelete
  17. haha....mcm cacing kerawit jer Damia ....Tapi tulah budak budak, bertatih belajar menulis, melukis...dan akhirnya barulah cantik hasilnyakan....
    Nasib umi tak tangkap bawah lagi kalau tak lagi le cekci hehe

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!