Thursday, October 23, 2014

Damia dah 3 tahun!

Assalamualaikum

23hb Oktober 2014, genap umur Damia 3 tahun. Dah makin cerewet dah anak dara aku yang seorang ini.

Manja nya Ya Allah, teramatlah sangat. Sikit2 nak merajuk .. huhu ikut perangai baba lah tu, kuat merajuk....hehe
Umi ni jugalah yang nak kena pujuk. 
Peelnya kadang-kadang over dari abang-abangnya, kadang2 buatkan Umi lost temper gitu tapiiii bila dah abis kena marah, Damia nangis, rasa menyesal pula.


Dah mula bercakap sejak umur setahun lebih, jadi korang bayangkanlah masuk umur 3 tahun ni, bercakap mengalahkan mak nenek.

Satu-satunya cucu perempuan sebelah keluarga aku ... so haruslah manja terlebih. Tu sebab Damia sikit2 nak balik kampung di Kota Marudu. Ramai yang menanti di sana hehe...

Apa-apa pun Umi doakan semoga Damia menjadi anak yang solehah, berjaya di dunia dan akhirat ... semoga jadi anak yang berguna dan tidak lupa Umi dan Baba.....amin


Gambar tak berapa jelas sebab potong kek di malam hari. Ni pun Damia kena paksa pose, baru habis menangis sebab bangunkan dia dari tidur ... hehe



17 comments:

  1. selamat hari jadi damia..semoga menjadi anak yang solehah dan berbakti pada keluarga ye

    ReplyDelete
  2. happy birthday Damia!!

    tu pasal manja...the only cucu girl! :)

    ReplyDelete
  3. Kecil2 x reti ckp..suruh ckp..
    Dah besar x larat nk lyn..huh
    Selamat hr lahir

    ReplyDelete
  4. Selamat hari lahir damia. Smg membesar menjadi ank yg solehah.^^

    ReplyDelete
  5. Happy b'day damia... jadi anak yg solehah utk umi yer... :-)

    ReplyDelete
  6. Walaupun baru lepas menangis tapi boleh senyum menggoda lagi:)
    Happy birthday Damia..

    ReplyDelete
  7. wahhh blog baru!!cantikkkk :)

    happy besday damia ;)

    ReplyDelete
  8. Selamat hari jadi Damia.. Jadi anak yang solehah yea.

    ReplyDelete
  9. Sama besday ma anak sia la moy..heehehehe...
    Happy bithday Damia.. Semoga menjadi ank yg solehah..berjaya d dunia & akhirat.. Aminnn

    ReplyDelete
  10. Baru lepas nangis kena kejut yeh hihi....sian Damia....Tp bila nampak kek sure suka...tu dah senyum dah tu
    HEPY BEZDAY Damia .....moga makbullah doa ibu

    ReplyDelete
  11. hahah..sian dia kena paksa ..tapi bangun tidur [pun muka comel je..

    ReplyDelete
  12. happy birthday mia...
    be a good girl ye :)

    ReplyDelete
  13. happy brithday ade damia semoga jadi anak yang soleh berbakti pada orang tua wish you all the best pokonya hehe

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!